//Lolipop.
Warning ! You have stepped onto Lolipop.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Twinkling Star.
ohhhhhhh man 0_0
Monday, April 2, 2012 @ 3:12 AM | 0 Comment [s]






Hai nama saya comel. saya pencuri yang memasuki blog Nurul Atasha Aiina yang cun lagi hot lagi meletup k. siapa yang tak kenal Tasha yang hotsetapp ni kan. Hahaha kalau dia bace mampos dia marah. oh do I care ? okay dah stop merepek meraban. kitorang ni memang macam belangkas. you know what belangkas ? bukak kamus than cari. easy right :120:

okay cepat teka siape yang dekat gambar atas ni. cepat cepat cepat. ok korang lambat. this is my husband and also my idol and also my my heart:67: Hahaha k lol. aku perasan:132:. okay abaikan. shit man. handsomenyaaaaaa Aaron Aziz:face43: erghhhhhhhhhhhhh may I marry you. Hahaha tolong lah comfem kene reject :d: siapa kata Aaron Aziz handsome angkat tangan :116: Hahaha aku dah mula meroyan so siapa yang sakit mate dan tidak mampu membaca sila blaah k -..- dan dan dan dan aku pon nak blah sebenarnya. byeeeeeee wink *kenyit mata siket*


Older Post | Newer Post
//Welcome.


Hello There Hello Here Hello averybody. I'm Tasha. please respect my blog:)

Status:.gilaa penat edit blog ><

//Navigation.

//Post. //Admin. //You. //Credit.


//Tagboard.



Shoutbox